Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tuote syntyi aidosta tarpeesta

Laidunkatos.fi on syntynyt ennen kaikkea halustamme parantaa hevosten hyvinvointia. Meillä on ollut omia hevosia jo vuosikymmeniä ja olemme huomanneet, että hevoset voivat sitä paremmin, mitä enemmän ne saavat ulkoilla ja olla vapaana laitumella. Halusimme siis pidentää hevostemme laidunkautta ja Suomen vaihtelevissa sääoloissa se vaatii laidunkatoksen.

Koska olemme päätyönämme toimineet puuelementtejä valmistavassa yrityksessä jo pidemmän aikaa, päätimme suunnitella ja rakentaa ensin itsellemme tarpeita vastaavan ja helposti rakennettavan laidunkatoksen. Samaan aikaan ystävällemme tuli samanlainen tarve ja meidän laidunkatoksemme nähtyään hän halusi itselleen samanlaisen.

Kun hevosemme pääsivät laidunkatoksilla varustetuille laitumille/tarhoille, teimme seuraavanlaisia yhteneväisiä havaintoja:

  • Ulkoiluaikaa saatiin pidennettyä huomattavasti (huolettomasti myös yön yli)
  • Hevoset hakeutuivat laidunkatokseen suojaan sateelta ja varjoon suoralta auringonpaisteelta helteellä
  • Hevoset hakivat turvaa ötököiltä ja nukkuivat aamuisin katoksessa
  • Hevoset pitivät katosta kotipesänään

Näiden havaintojen perusteella laidunkatos osoittautui niin toimivaksi ratkaisuksi, että halusimme antaa kaikille mahdollisuuden sen hankkimiseen. Näin alkoi meidän tarina ja ensimmäinen tuote oli syntynyt! Loimme kotisivut ja tuotteen markkinointi alkoi.

Tänä päivänä laidunkatos on hyvin pitkälle tuotteistettu tuote, joka on vieläpä täysin kotimainen. Tuotepaketti koostuu suomalaisesta puutavarasta ja se on tehty suomalaisella työvoimalla. Myös ilmasto kiittää - puu sitoo hiiltä tehokkaasti ja laidunkatoksen hiilijalanjälki on paljon pienempi, kuin esimerkiksi metallirakenteisella katoksella. Paketit kuljetamme itse asiakkaalle asti ja ne sisältävät tarkat kokoamisohjeet. Katokset ovat helposti muunneltavissa ja ne sopivat jokaiseen paikkaan.

Tuotekehityksemme toimii jatkuvasti, koska haluamme tuotteemme olevan paras sekä hevoselle että omistajalle. Keräämme palautetta niin asiakkailtamme kuin omalta talliltammekin, jossa asuu erikokoisia ja erirotuisia hevosia ja poneja. Katos soveltuu mainiosti myös muiden eläinten suojaksi tai vaikkapa paalivarastoksi.

"Kotimaisuuden ja helppouden lisäksi, haluamme tuotteen olevan jokaisen saatavilla. Takaamme parhaan hinta-laatusuhteen ja erinomaisen asiakaspalvelun. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti, juuri Sinun tarpeesi mukaan" (Juha Haapaniemi)